Blog

Subsidie voor isolatieglas in 2021

 

Regeling 2021

SUBSIDIE VOOR ISOLATIEGLAS     

SUBSIDIE OP HR++ GLAS EN TRIPLE GLAS!

Ook dit jaar kunnen woningeigenaren weer subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen waaronder HR++ glas en triple glas.

Meer weten?

Voor particulieren woningeigenaren

Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf? Dan kunt u gebruiken maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

U vindt meer informatie over de regeling en voorwaarden bij :

de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) via de link :

rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde/woningeigenaren

 

Voor vereniging van eigenaren ( Vve’s)

Tot en met 31 december 2020

Tijdelijke extra subsidie op betere isolatie , zoals HR++ glas.
(SEEH Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis) 

Corona  brengt veel onzekerheden met zich mee, ook financiële. Om u hierin tegemoet te komen heeft de overheid besloten om de subsidie op isolatie tijdelijk te verhogen. Als u twee (of meer) isolerende maatregelen neemt na 1 juni en voor 31 december 2020 kunt u tot ongeveer 30% van de investeringskosten terug krijgen middels de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

SEEH voor particuliere woningeigenaren:
Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor een verhoogd subsidiebedrag.

Isolatie subsidie weer beschikbaar

84 miljoen voor subsidieregeling isoleren woningen

Nieuwsbericht | 15-08-2019 | 08:00

De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) wordt definitief 2 september weer opengesteld. Donderdag zijn de voorwaarden voor de subsidie gepubliceerd in de Staatscourant. Met de regeling kunnen mensen subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen in hun eigen woning.

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties wil huiseigenaren aanmoedigen om energiebesparende maatregelen te nemen en stelt hiervoor 84 miljoen euro beschikbaar. “Met goede isolatie heb je veel minder energie nodig. Dat scheelt in de energiekosten en het is een belangrijke stap richting een duurzaam gebouwde omgeving."   

Pagina's